3ο εσωτερικό εταιρικό τουρνουά FIRST DATA

H POS UNITED κατέκτησε το εσωτερικό τουρνουά Mini Football της First Data!

 

Το εσωτερικό εταιρικό τουρνουά mini football της First Data ολοκληρώθηκε. Στον μεγάλο τελικό η "POS UNITED" επικράτησε με το εντυπωσιακό 5-0 της ομάδας "CUSTOMERIDES" και αναδείχθηκε... first μέσα στην First Data. Την τρίτη θέση κατέλαβε η "DRINK TEAM" που κέρδισε στον μικρό τελικό την ομάδα "ΠΟΤΗΡΟΚΥΝΗΓΟΙ". Τις απονομές έκαναν οι πασίγνωστοι "Φουνταριστοί", Γιώργος Θαναηλάκης και Μηνάς Τσαμόπουλος σε μια βραδιά που θύμιζε... Champions League!

Για μία ακόμα χρονιά όλοι απόλαυσαν μεγάλη μπάλα στα εξαιρετικά γήπεδα του Paradise Park και έδωσαν ραντεβού για την επόμενη σεζόν για ακόμα περισσότερες ποδοσφαιρικές συγκινήσεις.

 

Οι Smurfs κέρδισαν το τουρνουά Survivor-παιχνίδια περιπέτειας της First Data!

 

Παράλληλα με το ποδοσφαιρικό τουρνουά, το Paradise Park διοργάνωσε για τους εργαζόμενους στην First Data ένα εντυπωσιακό τουρνουά με παιχνίδια περιπέτειας τύπου survivor. Μετά από μια σειρά συναρπαστικών αγώνων στον μεγάλο τελικό έφτασαν οι ομάδες "Smurfs" και "Brizoleague", όπου νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα των "Smurfs" με σκορ 2-1 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Την τρίτη θέση κατέλαβε η ομάδα "Crossates" με 2-0 νίκες επί της ομάδας "Γης Μαντάμ". 

Όλα τα αποτελέσματα του τουρνουά μπορείτε να τα δείτε εδώ.